Doček Nove godine

Cijeli vikend zabave

Pozivamo Vas na trodnevni doček Nove godine u Lipiku !!
U grijanom šatoru u centru Lipiku, gdje je sve dostupno i nadohvat ruke. Zabava, relaksacija, restorani i caffe barovi, opuštanje, atrakcije, smještaj, vatromet i i i najdužaa novogodišnja živa glazba na jednom mjestu.
 

DJEČJI DOČEK NOVE GODINE U LIPIKU: Čarobna zabava za najmlađe!

U pripremi za najiščekivaniji trenutak u godini, Lipik se sprema za nevjerojatan Dječji doček nove godine koji će se održati u velikom grijanom šatoru u Udinskoj ulici od 17:00 do 20:00 sati. Ova posebna manifestacija namijenjena najmlađima donosi pregršt radosti, smijeha i zabave.

Posjetitelje očekuje šareni svijet pun veselih prijatelja, a slatko-slani stol, bogat čaj i čokoladna fontana osigurat će slasne delicije od 17:00 do 20:00 sati. Ono što čini ovu manifestaciju posebnom je trenutak kada će mališani moći pustiti svoje lanterne želja u nebo, stvarajući čarobni prizor pod zvjezdanim nebom. Lanterne će biti dostupne za kupnju u šatoru tijekom trajanja programa.

Povežite se s čarima Dječjeg dočeka nove godine putem LINK-a na službenoj Facebook stranici događaja: https://www.facebook.com/events/672546111665151/

 

VELIKI DOČEK NOVE GODINE: Trodnevni glazbeni spektakl u Lipiku

Lipik će zablistati u trodnevnom glazbenom sjaju uoči nove godine! Veliki grijani šator u Udinskoj ulici postat će epicentar veselja i glazbene ekstaze uz trodnevni glazbeni program, upotpunjen raznovrsnom ugostiteljskom ponudom Caffe bar-a Tržnica Lipik.

  • 29.12.2023. (Petak) od 21:00: Otvorenje glazbenog vikenda uz popularni dvojac iz JOKS band-a.
  • 30.12.2023. (Subota) od 21:00: Atmosferu će zagrijati nastup FLASH banda.
  • 31.12.2023. (Nedjelja) od 22:00: Dočekajte novu godinu uz Tamburaški sastav Ambar i spektakularan vatromet.

Za potpuni doživljaj, rezervirajte svoj barski stol na kontakt broj: 0989457553.

Lipik vas poziva da završite godinu u velikom stilu uz glazbu, smijeh i nezaboravne trenutke. Svi su dobrodošli, stoga se pridružite i stvorite uspomene koje će trajati cijelu godinu!

 

Dok lagano odbrojavamo, stara godina ubrzo prepušta mjesto onoj koja dolazi. Dođite na jedinstveni doček u Lipiku, zabavite se i dočekajmo zajedno novu godinu!

Uskoro počinjemo odbrojavati posljednje sate stare godine, a Lipik je spreman za doček nove. Naime, u Udinskoj ulici 31. prosinca od 22 sata očekuje Vas veliki grijani šator, a odlična zabava je zagarantirana uz glazbeni program za koji će se pobrinuti Tamburaški sastav Ambar te uz bogatu ugostiteljsku ponudu. Dočekajte novu godinu i provedite najveseliju noć u Lipiku uz dobro društvo i odličnu zabavu!

Tradicionalni novogodišnji Dječji doček u Lipiku

Osim novogodišnjeg dočeka za odrasle, Lipik organizira i tradicionalni Dječji doček koji će se također održati u već spomenutom grijanom šatoru. Doček za naše najmlađe sugrađane počinje u 17 sati, a budite sigurni u dobru zabavu uz animatore, glazbu, ples te brojne slastice. Naravno, zabava ni ove godine neće proći bez puštanja lanterni želja koje ćete moći kupiti na najveselijem novogodišnjem dočeku u Lipiku.