Izložba "Uređenje blagdanskog stola" u Lipiku

U duhu najljepšeg razdoblja u godini, koje donosi miris kolača, topline obiteljskih okupljanja i iščekivanja blagdana, Gradska knjižnica i čitaonica Lipik priređuje već tradicionalnu izložbu pod nazivom "Uređenje blagdanskoga stola". Ovogodišnje izdanje održat će se u Multikulturalnom centru Lipik, na dobro poznatoj lokaciji, u srijedu, 20. prosinca s početkom u 18 sati.

Ova jedinstvena izložba predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje blagdanskog ugođaja i estetike. Posjetitelji će imati priliku razgledati prekrasno uređene blagdanske stolove, ispunjene toplinom božićnih ukrasa, svjetlucavim svijećama te raznovrsnim posuđem i priborom. Organizatori obećavaju nezaboravan doživljaj koji će razveseliti sve generacije.

I ove će se godine izložba održati u Multikulturalnom centru Lipik, pružajući posjetiteljima prostran i ugodan prostor za uživanje u blagdanskom ozračju. Svi su pozvani da se pridruže ovom čarobnom događaju i podijele radost blagdana sa sugrađanima.

"Uređenje blagdanskoga stola" nije samo izložba; to je prilika da zajedno proslavimo ljepotu blagdana i stvaranja posebnih trenutaka s obitelji i prijateljima. Organizatori ističu važnost zajedništva i pozivaju sve zainteresirane da budu dijelom ove predivne manifestacije.

Datum održavanja, 20. prosinca, pruža idealnu priliku svima da pronađu inspiraciju za svoj vlastiti blagdanski stol te podijele svoje ideje i tradicije s drugima. "Uređenje blagdanskoga stola" ima posebno mjesto u srcima Lipičana, a organizatori se nadaju da će ove godine okupiti još veći broj posjetitelja.

Uzmite si vremena uoči blagdana, posjetite Multikulturalni centar Lipik, te dopustite da vas ponese blagdanska čarolija.