Nevera Band na Bazenima Lipik

Koncert, koji započinje 25.8 u 21:30 ,obećava spektakularan glazbeni doživljaj i priliku za dobar provod u ugodnom ambijentu Bazena Lipik. Ulaznice su dostupne po pristupačnoj cijeni od 1,50 €, što čini ovu manifestaciju dostupnom širokom krugu ljubitelja glazbe i zabave.

Nevera Band, grupa sastavljena od iznimno talentiranih glazbenika iz Požege, već je prethodno privukla velik broj posjetitelja na svom koncertu održanom na početku ljetne sezone. Njihov zarazni zvuk i energična izvedba osigurali su nezaboravan doživljaj svima koji su prisustvovali tom događaju. S obzirom na uspješnost tog koncerta, očekuje se da će i ovaj koncert privući brojnu publiku željnu kvalitetne glazbe i dobre zabave.

Uz noćno kupanje i bogatu ugostiteljsku ponudu na Bazenima Lipik posjetitelji će imati sve što im treba kako bi se osjećali ugodno i zadovoljno. Produženo radno vrijeme do 4 sata ujutro pružit će dodatnu priliku za opuštanje i zabavu te će osigurati da se svi prisutni mogu prepustiti ritmu glazbe i uživati u društvu prijatelja.

 

Ovo je prilika koju ne želite propustiti. Nevera Band je spreman uzdrmati Lipik s nevjerojatnom glazbom i energijom, stvarajući atmosferu koja će se dugo pamtiti. Svi ljubitelji glazbe, zabave i nezaboravnih trenutaka su pozvani da se pridruže ovom koncertnom spektaklu.