Prijave za izlagače

Poštovani izlagači,

zahvaljujemo Vam na interesu za posjet Lipiku. Sajam cvijeća i ukrasnog bilja se održava u Nedjelju 12. svibnja 2024. godine, od 9 do 19 sati. Tada se očekuje da će odgovorni izlagači biti na svojim mjestima.

Nadamo se da ćete i dalje biti zadovoljni s našom organizacijom. Prijave smo preko online obrasca otvorili 8. travnja 2024..

Da bi prijave protekle što lakše molimo Vas da obratite pozornost :

- izlagači koji trebaju struju obavezno trebaju napisati: koje aparate će koristiti, pojedinačnu potrošnu snagu aparata i ukupnu potrebnu snagu.

- prijavite štand samo ukoliko je prijeko potreban, jer ih imamo ograničen broj

- pod napomenu upišete što više podataka i informacija

- da prijavnicu popunite što potpunije i točnije

- kada budemo izdali sve štandove (25 komada), taj dan ćemo ovdje napisati obavijest da štandovi više nisu dostupni. Nakon tog datuma neće se uzimati u obzir prijava štanda bez obzira ako ste greškom upisali štand. 

- ukoliko je sve u redu s prijavom nećemo Vas kontaktaktirati jer je prijava pravovaljana

- u svezi nejasnoća slobodno kontaktirate na mail: tz.lipik@gmail.com

 

Cijene za izlaganje su službene cijene LIPKOM d.d.:

- štand (1,80x0,90m) i klupa je 9 eura  - NEMA VIŠE ŠTANDOVA OD 16.4.2024.

- stol (2x1m) i klupa je 6 eura

- otvoreni prostor 2m2 je 5 eura. Površina jednog stola je 2,0 m2. Ako izlagać ima dužinu štanda od 4m2, naplati se 2 stola odnosno 10 eura.

Naplata se vrši u gotovini tokom dana, nakon što se svi smjeste na svoja izlagačka mjesta. Naplatu vrši komunalno poduzeće Lipkom.

Lunapark, ugostiteljstvo, tobogani i slično koji koriste veće površine se trebaju javiti u Grad Lipik za dobivanje Rješenja o korištenju javne površine na zvonko.novokmet@lipik.hr.

 

OBAVIJEST: 

16.4.2024. Svi štandovi su zauzeti.

30.4. Privremeno su zatvorene prijave radi velikog interesa izlagača. Svi štandovi i stolovi su zauzeti, a prostor je popunjen. Dospjele prijave ćemo pregledati, te u ponedjeljak 6. svibnja donijeti odluku dali ćemo možda otvoriti prijave. 

 6.5. Prijave su trajno zatvorene.