Natjecanje za najljepšu božićnu okućnicu Lipika 2023.

Naši sugrađani sve više uređuju svoje okućnice u božićno vrijeme, pa smo prije par godina počeli promovirati naše vrijedne i maštovite susjede. Pokrenuli smo nagradnu akciju u kojoj mogu svi pokazati svoje okućnice, ali samo neki su hrabri da se pokažu u svijetu interneta.
 
I ove, 2023. godine smo za naše građane organizirali nagradnu akciju u kojoj promoviramo i biramo najljepše božićne okućnice Lipika. Prijavilo se 9 obitelji s područja Marinog sela, Poljane, Kukunjevca i Lipika. Ove godine su se prijavile i nove okućnice, ali naši stari maštoviti suučesnici i dalje ukrašavaju svoje okućnice te će ove godine više biti kao pratitelji akcije. 
 
Nagradna akcija se sastoji od prijave okućnice, obilaska radi pregleda i upoznavanja s vlasnicima, te glasanja na facebooku i dodjele priznanja. Turistička zajednica Grada Lipika je objavila Album božićne okućnice sa svim fotografijama te Vas sve pozivamo na pregled okućnica i glasovanje.
Glasovanje (lajk na fotografije) je otvoreno do ponedjeljka, 8. siječnja 2024. godine u 12 sati. Fotografije su poredane po abecedi prijavljenih obitelji. Ove godine se zbrajaju glasovi facebooka i glasovi žirija koji su već obišli okućnice.
 
Pozivamo Vas da uživate u blagdanskom okruženju i glasujete za Vama najljepše uređenu okućnicu.