Čarobni petak u Lipiku

Uđite u blagdanski duh uz glazbeni spektakl Matije Cveka koji će se održati u predivno obnovljenom lipičkom perivoju, kod paviljona Antunovo vrelo, u sklopu Toplica Lipik. Koncert će se održati u petak, 22. prosinca, s početkom u 18 sati, a posjetitelji će imati priliku uživati u glazbi uz ugostiteljsku ponudu.

Matija Cvek, poznati hrvatski pjevač i tekstopisac, proslavio se svojim sudjelovanjem u HRT-ovoj emisiji "A strana". Prvi put je privukao pažnju javnosti 2018. godine kada je objavio svoj hit singl "Visine". Njegov debitantski studijski album "Izbirljivo i slučajno" odmah je zasjeo na vrh hrvatske ljestvice albuma.

Koncert se održava u sklopu projekta Terme Lipik, koji obuhvaća obnovu Narodne kupke, obnovu lipičkog perivoja i vile Zinke. Prije koncerta, od 12 do 16 sati, posjetitelji će imati priliku razgledati novoobnovljenu Narodnu kupku, dodatni sadržaj Toplica Lipik.

U 16 sati, prije koncerta, posjetitelji će se moći pridružiti turističkoj interpretativnoj šetnji za građane pod nazivom "Čarolija dobre vode", koju su vrijedno pripremili interpretatori kulturne baštine Lipika. Šetnja kreće od glavnog ulaza u Toplice Lipik.

Saznajte više o ljepotama Lipika i provedite ugodno vrijeme uz glazbu Matije Cveka, šetnju i razgledavanje obnovljenih prostora. Dobrodošli na blagdanski doživljaj u srcu Lipika!