Najljepša božićna okućnica Lipika

Već dugi niz godina Turistička zajednica Grada Lipika i Grad Lipik organiziraju nagradnu akciju "Najljepša božićna okućnica grada Lipika" u božićno i novogodišnje vrijeme. Nagradno natjecanje ima cilj da se animiraju građani za ukrašavanje svojih okućnica i balkona, a tako i čitavog Grada Lipika.

Pozivamo sve stanovnike Grada Lipika na sudjelovanje i da se prijave na nagradnu akciju do utorka 26.12.2023. godine.  

Mnogi građani ukrašavaju božićnim dekoracijama i lampicama svoj eksterijer koji je vidljiv svim prolaznicima i putnicima koji prolaze kroz Lipik. Time želimo pokazati i brigu o uređenju i u večernjim satima, kada uređenost okućnica po danu više nije vidljiva. Iako gradski perivoj radi obnove nije uređen s lampicama, ove godine su se posebno ukrasile ulice i mali park dnevnim i noćnim dekoracijama.

Svaki vlasnik okućnice treba poslati 10 svojih kvalitetnih fotografija. Komisija će obići da utvrdi vjerodostojnost uređenja, porazgovarati s vlasnicima, objaviti fotogaleriju (poredak po prvom slovu prezimena) te staviti fotografije na facebook stranicu Turističke zajednice Grada Lipika.

Sukladno kombinaciji glasova komisije i glasova na facebooku proglašava se samo jedna najbolja okućnica, a svi učesnici, kojih može biti maksimalno 15, će dobiti jednaku zahvalu u vidu potpore za uređenje u vrijednosti bona 50 eura, priznanje za sudjelovanje i na zajedničkom prijemu ćemo izmijeniti iskustva oko ukrašavanje okućnica ove godine. 

Informacije i prijave: 

Telefon: 098 575 335

E-pošta:  tz.lipik@gmail.com