Božićni sajam u Lipiku

Tradicionalni Božićni sajam u Lipiku se održava u subotu 16.12.2023. godine od 11 sati na Trgu hrvatskih branitelja Lipika.
Od 11 sati počinje naš slatki Božićni sajam s rukotvorinama vrijednih i strpljivih izlagača te zabavnim sadržajima.
Od 13 sati Vas očekuje vožnja u kočiji, vožnja u turističkom vlakiću i jahanje na ponijima, sadržaji Državne ergele Lipik, Grada Lipika i KK Diamant.
U 15 sati počinje dječji program s našim mališanima koji će pokazati što su novo radili ove godine kroz svoje pripremljene točke.
Usporedno sa sajmom je od 13 sati Čarobna radionica za djecu u Dječjem vrtiću Kockica te od 15 sati kuća Bake mraz u DVD Lipik. Ugostiteljska ponuda je organizirana na dva mjesta - kod Multikulturalnog centra uz Kuću bake mraz naš KK Diamant ima inovativni Horsebox gdje će te se moći okrijepiti uz fast food i ugrijati uz otvorenu vatru, a naš Caffe Tržnica će imati svoju ponudu pića uz Božićni sajam.
Božićna subota u Lipiku puna događanja je cjelodnevna manifestacija za djecu i obitelj. U centru Lipika, na tri mjesta se održavaju tradicionalne manifestacije koje smo samo za Vas organizirali u jednom danu. Svako mjesto i događanje ima svoju draž, a na Vama je da ih obiđete jednu po jednu...
U Dječjem vrtiću se organizira popodnevna dječja radionica od 13-17 sati na kojoj će biti puno zabave i animacije. Organizirano je uljepšavanje frizura te su pripremljene poslastice za sve sudionike koji će si sami po izboru pripremati. Naravno da će biti radionica izrade ukrasa za Božić te igraonica. Roditelji će imati slobodno vrijeme za obilazak Božićnog sajma i romantičnu vožnju uz kočiju.
Pridružite nam se još jednom u Kući Bake Mraz koja ove godine slavi 10. godina od početka volonterske akcije koja je razveselila veliki broj djece i onih koji se još uvijek tako osjećaju!
Od 15 sati u sklopu DVD Lipik očekuje nas:
Pozivamo Vas sve na naš veliki vikend zabave orijentiran na djecu i obitelji gdje ćete moći riješiti Vaše slatke brige za božićne poklone.