Promocija knjige "Kofer misli" u Multikulturalnom Centru Lipik

U srijedu, 13. prosinca, s početkom u 18 sati, Multikulturalni centar Lipik bit će domaćin promocije putopisne knjige pod nazivom "Kofer misli", autorice Dragane Martinović. Ovaj jedinstveni događaj organizira Gradska knjižnica i čitaonica Lipik.

"Kofer misli" pruža čitateljima nezaboravno putovanje kroz autoričine doživljaje i promišljanja. Osim autorice, o knjizi će govoriti i Nikola Gamilec, iskusni novinar čije bogato iskustvo u novinarstvu obećava zanimljive perspektive na knjigu. Moderatorica promocije bit će Jasminka Bedeković, koja će voditi razgovor s autoricom i gostom te potaknuti dublje razumijevanje tematike knjige.

Svi ljubitelji književnosti i kulturnih događanja pozvani su pridružiti se ovoj posebnoj večeri koja obećava inspiraciju i uvid u svijet "Kofera misli". Promocija će se održati u prostoru Multikulturalnog centra Lipik, pružajući prisutnima priliku za ugodno druženje, razmjenu misli i poticanje ljubavi prema knjigama.

Očekujemo vas na ovom nezaboravnom književnom događaju, gdje će se stranice "Kofera misli" otvoriti pred vama i pozvati vas na putovanje kroz autoričinu jedinstvenu perspektivu svijeta, poručuju organizatori.