Čarobna božićna subota u Lipiku

Božićna subota u Lipiku puna događanja je cjelodnevna manifestacija za djecu i obitelj.
U centru Lipika, na tri mjesta se održavaju tradicionalne manifestacije koje smo samo za Vas organizirali u jednom danu. Svako mjesto i događanje ima svoju draž, a na Vama je da ih obiđete jednu po jednu...
 
Božićni sajam s 30-tak izlagača, naših tradicionalnih pratitelja koji Vam svake godine naprave nešto novo se održava na trgu Branitelja. od 11 sati. U 13 sati nam dolazi turistički vlakić za obilazak Lipika, kočija za romantičnu vožnju te za najmlađe jahanje ponija.
Božićni sajam će u 15 sati uveličati glazbeni program djece, učenika i plesačica u Udinskoj ulici, koji će nam pokazati sve najbolje iz 2023. godine.
 
U Dječjem vrtiću se organizira popodnevna dječja radionica od 13-17 sati na kojoj će biti puno zabave i animacije. Organizirano je uljepšavanje frizura te su pripremljene poslastice za sve sudionike koji će si sami po izboru pripremati. Naravno da će biti radionica izrade ukrasa za Božić te igraonica. Roditelji će imati slobodno vrijeme za obilazak Božićnog sajma i romantičnu vožnju uz kočiju.
 
Pridružite nam se još jednom u Kući Bake Mraz koja ove godine slavi 10. godina od početka volonterske akcije koja je razveselila veliki broj djece i onih koji se još uvijek tako osjećaju!
Od 15 sati u sklopu DVD Lipik očekuje nas:
★ Horsebox Božićna ugostiteljska ponuda
★ Zimske igre na otvorenom
★ Pisanje pisama Baki i Djedu Mrazu
★ Božićni inspektori
★ Božićne karaoke
★ Nastup zbora Eligio
★ Dolazak Bake Mraz
★ Dolazak Djeda Mraza
★ Proslava
Ne zaboravite:
★ Korištenje prostora je na vlastitu odgovornost
★ Obavezno nošenje papuča
★ Obavezan nadzor roditelja
 
Za cjelodnevnu okrjepu je zadužen Caffe bar Tržnica na Božićnom sajmu i Horsebox ponuda uz Kuću Bake Mraz.
 
Bogat doživljaj, zdrav osjećaj !