Turistička agencija Vistema

 

Turistička agencija "Vistema j.d.o.o." iz Lipika je osnovana 2020. godine, a usmjerila se prema prijevozu putnika te realiziranju turističkih paketa. 

 

Prijevoz putnika

Misija je pružiti klijentima komforan i siguran prijevoz prema svim najmodernijim standardima uključujući wi-fi hotspot uključen u cijenu vožnje. Od unaprijed dogovorenih ruta do najma vozila s vozačem 00-24, u potpunosti se prilagođavaju klijentima ovisno o potrebama.

 

 Turistička agencija

Misija turističke agencije je pružiti gostima doživljaj izvornoga – izvorne prirode, gastronomije, turbulentne povijesti, osjećaja, istinskog zadovoljstva i dječje zaigranosti, a ovisno o željama klijenata. Naposljetku, misija je također u ovom smislu i povećanje broja turističkih dolazaka u destinacije u kojima pružaju usluge kako bi potaknuli gospodarski rast i nova radna mjesta u bliskoj suradnji s našim partnerima koji to itekako zavređuju – malim OPG-ovima i proizvodnjama, obiteljskim vinarijama, craft pivovarom te obiteljskim smještajima raznih kategorija od hotela ***, planinarskog doma i kuća za odmor ****.

 

Vizija

Svojim uslugama žele osigurati dosljedan i održiv razvoj tvrtke i vrijednih zaposlenika, pružiti klijentima najbolju moguću uslugu, a time promovirati kraj zapadne Slavonije, prepun bogatih i neiskorištenih potencijala, a time osigurati i njegov gospodarski rast.

 

 

Info: +385 98 654 452 

Web: http://vistema.hr/