Online radionica o marketingu

U sklopu projekta IQM Destination Zlatna slavonija organiziramo online radionicu o digitalnom marketingu. Radionica će se uživo održati u četvrtak 28. svibnja 2020. putem računala.  Pozivamo Vas na besplatnu promotivnu radionicu digitalnog marketinga, u kojoj Vam želimo prezentirati mogućnosti i potencijale za razvoj Vašeg poslovanja.

Ukoliko se odlučite za nastavak edukacije Komunikacijski laboratorij http://komunikacijskilaboratorij.com/ će vam ponuditi posebne uvjete za IQM Destination ZLATNA SLAVONIJA dionike. 
- Serija online edukacija „Komunikacija na društvenim mrežama“ sastoji se od 5 modula.
 - Sadržaj je baziran na konkretnim primjerima iz prakse a svaki polaznik dobiva i zadaću koja je prilagođena stupnju predznanja. 
- Prvi uvodni modul je besplatan i pruža osnove informacije o komunikaciji na društvenim mrežama. 
 Online edukaciju provode stručnjaci Komunikacijskog laboratorija s iskustvom u online marketingu, odnosima s javnošću i edukacijama. 
- Edukacija je prilagođena za turistički sektor, u suradnji s Turističkim zajednicama Zlatne Slavonija i IQM Destination ZLATNA SLAVONIJA. 
 
Pridužite nam se na online edukaciji na linku: https://us02web.zoom.us/j/86528557882?pwd=eVdPYVVqa3BGNGtCUHNBLzVaYXZXQT09
 
Radi što konkretnijeg uvodnog predavanja i informacija o Vašim potrebama, 
ispunite molimo Vas do 27.5.2020 ovu anketu https://forms.gle/fGW58mkfHjhRjzNL6 
 
Molimo da se odazovete na edukaciju radi unaprijeđenja Vašeg poslovanja i osnaživanja naše destinacije.
Očekujemo Vas na edukaciji, veselimo se Vašem dolasku.


IQM Destination ZLATNA SLAVONIJA team