Kompleks otvorenih bazena

Bolji nego ikad

Kompleks otvorenih bazena je atrakcija koja je poznata nadaleko. 

Lipik je bila jedna od prvih destinacija na kontinentu koja je imala otvorene bazene za turiste, te se tradicija posjeta bazenima zadržala i u novije vrijeme.

 

Od 60-tih godina prošlog stoljeća je počelo kupanje u Lipiku, doba kada je u Slavoniji bilo još normalno kupati se u rijekama. No posjetitelji Lipika su zahtjevali nove standarde i bolju kvalitetu.

Bazeni s popratnim uslugama su se ubrzo napravili na najnižem dijelu Lipika, u blizini stoljetnog parka. Posjetitelji su se oduševili, dobar glas raširio, te je tradicija posjeta jedinstvenim bazenima počela. 

Tradicija dobroga glasa traje i danas. Iako u okolici ima i novijih bazena, upravo desetljeća navike drže naše bazene omiljenima.

I ove godine ćemo se potruditi i uvesti novih sadržaja te očekujemo i Vaš dolazak.

Bazeni Lipik se otvaraju u petak 26. lipnja 2020. i rade do 31. kolovoza 2020.

Otvoreni ćemo biti svaki dan od 9 sati. 

 

Informacije o radu

Radno vrijeme:  Svaki dan:   9 - 21 sat   Ulaznice: Radni dan Pon-Čet:  15 kuna, nakon 16 sati 10 kuna. Blagdan, Vikend:     20 kuna, nakon 16 sati 15 kuna.  Djeca do 3 godine neće plaćati kartu, iznad 3 godine je regularna ulaznica.   Obiteljska ulaznica Radni dan: 45 kuna (2 odrasle + 2 djeteta do 18 godina) Obiteljska ulaznica Vikend...