Suvenirnica i trgovina

U sklopu Toplica Lipik je u travnju 2021. godine otvorena nova suvenirnica i trgovina na malo. Suvenirnica „Numero 1“ je smještena kod restorana „Kamene kupke“ i caffe bara „Numero“. Vlasnici su se odlučili na otvaranje nove trgovine budući u sklopu Toplica žele pružiti pacijentima bolju uslugu te dostupnost bez obzira na vremenske uvjete. Predstavlja izvrsno mjesto u kojemu možete pronaći pregršt proizvoda, od kave i vina, poneko žestoko piće, bombonjere, čokolade i kekse, konzerve, mlijeko i šećer. Osim prirodnih i gaziranih sokova nude i sokove lokalnog proizvođača PZ Voćko uključujući i domaći ocat te med, a prodaju higijenske potrepštine i neizostavne dezificijense. Ono što posebno izdvajamo, a vezano je za turizam je da prodaju suvenire. Prodaju se razni artikli karakteristični za lipičko područje, a surađuju sa Državnom ergelom Lipik, LiraTravel i Suvenirima Kosanović. Imaju majice, čaše i flaše, šalice, jastučiće, ručnike i vrečice, magnete, društvene igre te vrećice leda. Iako je trgovina mala, ima jako puno raznovrsnih artikala te će ponudu dodatno proširiti i biti na usluzi svojim gostima.

Ovo predstavlja dodatni korak obogaćivanju destinacije i brige oko gostiju. Caffe bar i suvenirnica imaju oznaku „Safe stay in Croatia“ te se pridržavaju mjera za sigurnu kupovinu.

Dođite i posjetite suvenirnicu koja je otvorena od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 15 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

SUVENIRNICA NUMERO 1

 Adresa: Toplice Lipik, Marije Terezije 4

Radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka: 8 do 15 sati, subota: 8 do 13 sati,

Nedjelja i praznici: zatvoreno.

Otvoreno od travnja 2021. godine.

Kontakt: 098 966 0570